tirsdag 10. mai 2016

                HJEMREISE

Nå er det slutten på en fantastisk reise jorden rundt. Vi har opplevd så mye, og er veldig glad for at vi fikk delt det med dere. Trist at reisen slutter her, vi har gjort så mye fantastisk. Tusen takk for oss!




 







SAFARI I CAPE TOWN

I dag har vi vært på safari!! Vi så masse dyr, løver, elefanter, hyener, leoparder, sjiraffer, krokodiller, slanger og mange fler. Det var en helt utrolig opplevelse. Vi kjørte rundt i en safari bil, og hørte på en afrikansk mann snakke om dyrene rundt oss. Vi lærte " hei, hvordan går det" på afrikansk, det er "hey, hoe gaan dit".
Da vi kom hjem igjen dro vi på et lokalt spisested å spiste ekte afrikansk mat. Det var kjempe godt! 

leopard

løve

mamma og baby elefant

sjirafer

hyener



                           FLYET TIL SØR-AFRIKA

Nå sitter vi på flyet til Sør-Afrika . Vi hadde det veldig gøy i Machu Piccu og da vi hoppet fallskjerm. Vi skal bli i Sør-Afrika i tre tetter, og vi gleder oss veldig! Vi skal blant annet på safari, gleder meg til å se mange forskjellige dyr. Snakkes ;)



SØR-AFRIKA

Republikken Sør-Afrika er et land i det sørlige Afrika som grenser til Botswana, Lesotho, Mosambik, Namibia, Swaziland og Zimbabwe. Teknologisk og økonomisk er landet et av de mest utviklede i Afrika, og politisk et av de mest innflytelsesrike Sør-Afrika. Presidenten i Sør-Afrika heter Jacob Zuma. Sør-Afrika har egentlig tre hovedstader, men man regner Cape Town som den ordentlige hovedstaden, de to andre heter Pretoria og Bloemfontein.

RELGION: Ca. 80% tilhører kristendommen, og de siste 20% er spredt i jødedommen, hinduismen og buddhismen.
VALUTA: Sørafrikanske rand (ZAR)
SPRÅK: I Sør-Afrika har de elleve offiselle språk, men de snakker mest engelsk og afrikansk.

Sør-Afrika

Sør-Afrikas flagg