torsdag 17. mars 2016


MALDIVENE

Vi ankom Male kl. 14:55. Fra Male skulle vi ta vannfly ut til en liten øy der hoteller vår lå.
Hotellet vi bor på heter W Retreat & Spa Maldives. Vi kom fram til hotellet kl. 16:30, vi la fra oss baggene og gikk ut på stranda. Klhoe og Kendall solte seg mens Kylie kjørte vannskuter. Klhoe og Kendall ble veldig sjalu og angret på at de ikke ble med å kjøre vannskuter. Når klokken ble 20:00 dro vi for å spise. På restauranten spiste alle sammen en utrolig god hummer rett.
De spiser en del hummer i Maldivene, så spiser de mye Asiatisk mat fordi de ligger jo i Asia. Til dessert spiste vi tre kuler med sitron is.







FLYET TIL MALDIVENE

Nå sitter vi på flyet til Maldivene, og det er ca. 1 time til vi er fremme.
Når vi var ca halvveis på flyturen vår,så følte Kendall seg litt kvalm. Det var kanskje fordi flymaten vi hadde fått ikke var sånn veldig bra. Hun hadde veldig vondt i magen resten av turen men kastet heldigvis ikke opp.
Flyet vi tar.









MALDIVENE

Maldivene er en øygruppe i Asia. Det ligger rett utenfor India. Arealet er 300 kvadrat kilometer, så det er plass til 8 maldiver inni Luxenburg. Valutan er maldivisk rufyah, og befolkning en er 345 023. Maldivene er republikk, og presidenten heter Abdulla Yameen. Hovedstaden heter Male´. Maldivene består av 1192 øyer.

RELIGION: Islam, Kristendom ca. 300 øyer. Tidligere religioner er Hinduisme og Buddhisme.
SPRÅK: Divehi.
TEMPERATUR GJENNOMSNITT: 29C*


Maldivene, flagg.


Maldivene, hus.




DAG TO I DUBAI

I dag har vi vært i Burj Khalifa som er verdens høyeste bygning. Den er 828 meter høyt og det er 160 etasjer. Vi spiste på den eksklusive restauranten der. Vi spiste verdens BESTE sushi. Kylie hatet sushi før men nå elsker hun det fordi hun spiste det på den fantastiske restauranten.
 

Når vi var ferdig å spise så tok vi en taxi til hovedstaden som heter Abu Dhabi, det tok ca. 1 time og 45 minutter. I Abu Dhabi så skulle vi til en utrolig stor, og fin moske som heter Sheikh Zayed Mosquer, det passet jo fint fordi relgionen i De Forente Arabiske Emirater er islam. En moske er et muslimsk sakralbygg for bønn og koranstudium. I en moske så gjør du bønn, koranresitering og andre aktivitere relevant for Islam.
Sheikh Zayed Mosque
 








Burj Khalifa














onsdag 16. mars 2016


Dubai

Vi landet i Dubai kl. 23:35, vi hadde bestilt et hotell rom på Antara The Palm Dubai Resort. Vi kom fram til hotellet kl.00:00. Vi la oss med en gang sånn at vi skulle være utvilt til dagen derpå.




 Da vi våknet om morgnen spiste vi frokost og kledde på oss. Vi dro på ørkensafari etter vi hadde spist frokost. Der kjørte vi med firhjulstrekker, vi sto på sandbrett ned sandynene, var på kameltur og alle tre fikk henna-tatovering.




 Etter det så dro vi på en resturant der vi spiste shawarma og falafel som er mat som de spiser mye av i De Forente Arabiske Emirater. Falafel er stekte kuler eller postei laget av krydrede favabønner og/eller kikerter. Shawarma er en variant av eller et annet navn på tyrkisk kebab, som brukes mye i Midtøsten. Den består av et stykke skårede kjøttbiter, som regel av lam, sau eller okse, eventuelt kylling, som grilles samtidig som de roterer på samme måte som doner kebab.

Detter er shawarma.
Detter er falafel.

Henna-tatovering.
Hotellet vi bor på.

















tirsdag 15. mars 2016





FLYET

Nå sitter vi på flyet til Dubai. Vi gleder oss kjempe masse til å komme frem!! Nå sitter vi å finner ting vi kan gjøre i Dubai. Vi skal blant annet dra på ørkensafari, båttur og citytour.

Vi har møtt en jente som heter Klhoe, hun er super hyggelig og skal være med oss på resten av reisen. Hun kommer til å blogge på denne bloggen sammen med oss!



Flyet.

Flymaten.

Dubai.






DE FORENTE ARABISKE EMIRATER




De Forente Arabiske Emirater ligger i Asia over Saudi Arabia og Oman. Arealet er 83 600 kvadrat kilometer, som nesten er dobbelt så stort som Danmark. Hovedstaden er Abu Dhabi og ligger nord-vest i landet. Befolkningen er på 9,4 millioner og valutan er emiratarabisk dirham.
 Landet blir styrt av president, han heter Khalifa bin Zayed Al-Nahyan. Dubai er den største byen i De forente arabiske emirater, selvom det ikke er hovedstaden. Det bor 2,1 millioner mennesker i Dubai.
RELIGION: Islam
SPRÅK:Arabisk
TEMPERATUR GJENNOMSITT: 24C*




    















 PAKKET & KLARE


Da er vi klare for å dra i morgen.
 Vi skal innom seks land på reisen vår. Så i morgen drar vi til det første stoppet på reisen vår, De Forente Arabiske Emirater og blir der i tre netter.
 Flyturen tar ca. 7 timer, det er heldigvis WiFi på flyet så vi kan blogge litt der også!<3

MVH  K&K









mandag 14. mars 2016

Hei!
Vi er Kylie and Kendall og vi holder på med et skoleproskjekt,
som går ut på å blogge om land vi skal til.
På onsdag kl 13.40 går flyet vårt til Dubai, vi gleder oss.


MVH K&K